Kjøpsbetingelser​

Kjempekorte kjøpsbetingelser

Hos FreshCo får du gode kjøpsbetingelser. Du er så grei at du kjøper produkter av oss – vi sender så raskt vi klarer. Har du spørsmål skal du få gode svar. Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyd!

 

Litt lengre kjøpsbetingelser

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av de opplysningene selger gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, pris og leveringsbetingelser, i tillegg til eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) og disse salgsbetingelsene.

Partene

Firmanavn: FreshCo AS

Organisasjonsnr: 914 153 298 MVA

Kontaktadresse: Borgeskogen 65, 3160 Stokke

E-post: kundeservice@freshco.no

Kjøper:

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser og leveringskostnad

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert MVA. Frakt kommer i tillegg på alle bestillinger med verdi under fastsatt nivå for gratis levering.

Leveringstid

Kjøper bestemmer selv ved utsjekk når hen ønsker varene levert. Det er Gordon Delivery som benyttes som leverandør av frakttjenesten.

Betaling og sikkerhet

FreshCo.no har vært i drift siden 2014, og vi håper du føler at det er trygt å handle hos oss. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer som Stripe og Vipps til å stå for betalingstransaksjonene. Hele nettbutikken er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet rundt betalingsløsninger. Vi som driver FreshCo.no har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger. Det er like sikkert å handle hos oss som i en hvilken som helst butikk eller restaurant. Les mer om betaling og sikkerhet her.

Kjøpsbetingelser ved retur av varer

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Vårt mål er å alltid ordne opp, så er det noe du er misfornøyd med eller angrer på, send oss en mail til kundeservice@freshco.no så fikser vi dette så enkelt som mulig for deg!

Det er ikke angrerett på  produkter der forseglingen er brutt, Jf. Angrerettloven § 22. «For å kunne ta stilling til om angreretten skal benyttes, gis forbrukeren en rett til å undersøke eller teste varen uten at angreretten går tapt, og uten at det får betydning for det økonomiske oppgjøret mellom partene hvis angreretten benyttes. Retten til å undersøke og prøve varen er imidlertid begrenset. Forbrukeren kan kun foreta de undersøkelser som er nødvendige for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Retten til å undersøke varen kan sammenlignes med den undersøkelsen man kan foreta hvis man kjøper varer i en butikk. Dersom undersøkelsen eller testen av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan forbrukeren bli forpliktet til å betale kompensasjon for redusert verdi på varen som skyldes forbrukerens undersøkelser.» (Forbrukerrådets veileder til lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).

Personopplysninger

Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

Kjøpsbetingelser med kort
Takk for at du handler hos oss!