Kjøpsbetingelser​

Kjempekorte kjøpsbetingelser

Hos FreshCo får du gode kjøpsbetingelser. Du er så grei at du kjøper produkter av oss – vi sender så raskt vi klarer. Har du spørsmål skal du få gode svar. Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyd!

Litt lengre kjøpsbetingelser

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Firmanavn: FreshCo AS

Organisasjonsnr: 914 153 298 MVA

Kontaktadresse: Ole Deviks vei 16, 0666 Oslo

E-post: kundeservice@freshco.no

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser og leveringskostnad

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert MVA. Porto kommer i tillegg på alle bestillinger med verdi under fastsatt nivå for gratis levering.

Leveringstid

Bestillinger blir sendt på tirsdager og fredager via Budbil med Modulsystem AS mellom kl 18:00 – 21:00. I noen tilfeller kan forsinkelser oppstå. Vi gjør imidlertid vårt ytterste for å holde leveringstiden så kort som mulig, og får mange gode tilbakemeldinger på rask leveringstid. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager i Oslo.

Betaling og sikkerhet

FreshCo.no har vært i drift siden 2014, og vi håper du føler at det er trygt å handle hos oss. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer som PayPal og Stripe til å stå for betalingstransaksjonene. Hele nettbutikken er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet rundt betalingsløsninger. Vi som driver FreshCo.no har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.

Kortbetaling

Vår kortløsning er levert av Stripe og holder de strengeste krav til sikkerhet. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort hos Stripe sin sikre server. Dette betyr at ingen av oss som jobber på FreshCo.no kan lese ditt kortnummer. Det er like sikkert å handle med kort hos oss som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Du kan også velge å betale din ordre med Vipps ved utsjekk. Vipps har over 3 millioner brukere i Norge og benyttes av titusenvis daglig til å handle på nett, i butikk og overalt andre steder. Kundene slipper å taste kortnummer, utløpsdato og CVC – alt gjøres med et tastetrykk på mobilen. Vipps gir deg sømløse handleopplevelser på nett.

Kjøpsbetingelser ved skadet pakke

Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på postkontoret: Meld fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen: Ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss.

Ta gjerne kontakt med oss før du returnerer sendingen, det er mulig vi kan hjelpe deg på en smidigere måte 🙂

Kjøpsbetingelser ved retur av varer

Du har 14 dager ubetinget angrerett. Vårt mål er å alltid ordne opp, så er det noe du er misfornøyd med eller angrer på – ta kontakt!

Her er litt info: Vi setter pris på om du leverer tilbake varer i originalemballasje. Selv om produktet ikke er brukt er det vanskelig for oss å selge varer uten emballasje.

Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt på kundeservice@freshco.no så fikser vi dette så enkelt som mulig for deg!

Unntak

Det er ikke angrerett på  produkter der forseglingen er brutt.

«Det er ikke angrerett på forseglede varer som ikke er egnet for retur av helsevernmessige eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen er brutt etter levering.» (Jf. Angrerettlove § 22).

«For å kunne ta stilling til om angreretten skal benyttes, gis forbrukeren en rett til å undersøke eller teste varen uten at angreretten går tapt, og uten at det får betydning for det økonomiske oppgjøret mellom partene hvis angreretten benyttes. Retten til å undersøke og prøve varen er imidlertid begrenset. Forbrukeren kan kun foreta de undersøkelser som er nødvendige for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Retten til å undersøke varen kan sammenlignes med den undersøkelsen man kan foreta hvis man kjøper varer i en butikk. Dersom undersøkelsen eller testen av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan forbrukeren bli forpliktet til å betale kompensasjon for redusert verdi på varen som skyldes forbrukerens undersøkelser.» (Forbrukerrådets veileder til lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).

Returkostnad

Vi dekker returkostnaden 🙂

Kjøpsbetingelser ved defekt vare

Dersom du har fått en defekt vare eller om du er misfornøyd, ta kontakt! Vi skal alltid ordne opp!

Personopplysninger

Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

Takk for at du handler hos oss!

Kjøpsbetingelser med kort