Juiceriet

Opplevelsen av ren friskhet på flaske

Tilpasset de fleste

Juiceriet sine juicer og smoothie er rene, sunne og velsmakende produkter for folk på farten. Vi produserer alle produktene i Norge, og vi benytter alltid kun frisk frukt og grønnsaker.   

 

I Juiceriet har vi utviklet produkter tilpasset de fleste, enten man ønsker en god og mettende smoothie som mellommåltid, i nistepakken eller en digg tørsteslukker når man er på farten. I tillegg har vi også det vi mener er verdens beste eplejuice og appelsinjuice på 1 liters flaske, perfekt til frokostbordet hjemme.

Freshco Hero Image

Null tull

I motsetning til mange andre aktører varmebehandler/pasteuriserer vi aldri produktene våre, ettersom pasteurisering påvirker vitaminer, mineraler og enzymer negativt. Uansett hvor skånsom varmeprosessen er. I stedefor behandler vi våre produkter med HPP-teknologi for å forlenge holdbarheten på produktene. Vi benytter kun frisk frukt og grønnsaker som vi kaldpresser for å beholde alle de gode smakene. Vi tilsetter aldri sukker eller konsentrater i våre produkter. Dette gjør at våre juicer beholder alle vitaminer, mineraler, enzymer og ikke minst den gode smaken fra frisk frukt og grønt, akkurat som om du skulle presset juicen på kjøkkenbenken selv!

 

Resultatet er den ferskeste, reneste og mest ernæringsrike juicen du noensinne har smakt – pakket med vitaminer, mineraler, enzymer og selvfølgelig god smak! 

Juiceriet finner du blant annet hos

Følg Juiceriet på sosiale medier