Frakt og betaling

Frakt og betaling

Frakt

Vi har fast frakt på 125,- via Oslo Budservice. Vi ser for øyeblikket også etter andre fraktleverandører som kan holde produktene våre nedkjølt frem til levering, og vil oppdatere fortløpende når dette faller på plass.

Bestiller du for over 500,- tilbyr vi gratis frakt. 

Vi har fast utsending av varer på tirsdager og torsdager, men tilbyr også levering på onsdag og fredag. 

Maten fra FreshCo produseres til kl. 14.00 på tirsdager og torsdager. Av denne grunnen skjer levering hovedsaklig fra kl. 16.00 til 21.00 disse dagene. På onsdag og fredag er det mulig å få levering fra kl. 09.00 til 21.00. Du velger ønsket leveringsdato ved utsjekk. Du kan også spesifisere ønsket leveringstidspunkt i feltet «ordrenotat». På mandag og i helgene har vi ikke levering. Leveringsdager og tidspunkt er derfor følgende:

  • Tirsdag – Levering fra 16.00 – 21.00
  • Onsdag – Levering fra 09.00 – 21.00
  • Torsdag – Levering fra 16.00 – 21.00
  • Fredag – Levering fra 09.00 – 21.00

Betaling 

Freshco.no kan du benytte betaling med Stripe.

Stripe

Vår kortløsning er levert av Stripe og holder de strengeste krav til sikkerhet. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort hos Stripe sin sikre server. Dette betyr at ingen av oss som jobber hos freshco.no kan lese ditt kortnummer. Det er like sikkert å handle med kort hos oss som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Vipps

Vi jobber med å implementere betaling via Vipps i nettbutikken, og vil snart ha dette på plass. Vipps har over 3 millioner brukere i Norge og benyttes av titusenvis daglig til å handle på nett, i butikk og overalt andre steder. Kundene slipper å taste kortnummer, utløpsdato og CVC – alt gjøres med et tastetrykk på mobilen. Vipps gir deg sømløse handleopplevelser på nett.