Frakt og betaling

Frakt og betaling

Frakt

Vi har fast frakt på 125,- via Modulsystem AS.

Bestiller du for over 500,- tilbyr vi gratis frakt. 

OBS! På grunn av situasjonen med korona har vi nå begrenset tilbud på utsending og pakking av varer. Vi beklager sterkt ulempene dette medfører for våre kunder men håper å ha dette tilbake til normalt innen kort tid.

Maten vår produseres til kl. 14.00 på tirsdager. Av denne grunnen skjer levering hovedsaklig fra kl. 18.00 til 21.00 denne dagen.

  • Tirsdag – Levering fra 18.00 – 21.00

Betaling 

Freshco.no kan du benytte betaling med Stripe.

Stripe

Vår kortløsning er levert av Stripe og holder de strengeste krav til sikkerhet. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort hos Stripe sin sikre server. Dette betyr at ingen av oss som jobber hos freshco.no kan lese ditt kortnummer. Det er like sikkert å handle med kort hos oss som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Vipps

Du kan også velge å betale din ordre med Vipps ved utsjekk. Vipps har over 3 millioner brukere i Norge og benyttes av titusenvis daglig til å handle på nett, i butikk og overalt andre steder. Kundene slipper å taste kortnummer, utløpsdato og CVC – alt gjøres med et tastetrykk på mobilen. Vipps gir deg sømløse handleopplevelser på nett.