Frakt og betaling

Frakt og betaling

Frakt

Vi har fast frakt på 125,- via Oslo Budservice. Vi ser for øyeblikket også etter andre fraktleverandører som kan holde produktene våre nedkjølt frem til levering, og vil oppdatere fortløpende når dette faller på plass.

Bestiller du for over 1000,- tilbyr vi gratis frakt. 

Vi har fast utsending av varer på tirsdager og torsdager, men fungerer dette dårlig for deg kan du alltid legge inn ønske om frakt på en av de andre ukedagene. I helgene får vi desverre ikke levert ettersom det er ingen ansatte på plass lørdag / søndag.

Ønsker du frakt til mandag / onsdag / fredag legger du inn i ordrenotat ved utsjekk om hvilken dag det passer deg best å motta varene. Bare ha i bakhodet av maten vår produseres på tirsdager og torsdager og har en holdbarhet på ca 5 dager. Mandag blir således en lite gunstig dag for levering ettersom 4 av dagene går vekk ved å stå på vårt lager over helgen.

Betaling 

Freshco.no kan du benytte betaling med Stripe.

Stripe

Vår kortløsning er levert av Stripe og holder de strengeste krav til sikkerhet. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort hos Stripe sin sikre server. Dette betyr at ingen av oss som jobber hos freshco.no kan lese ditt kortnummer. Det er like sikkert å handle med kort hos oss som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Vipps

Vi jobber med å implementere betaling via Vipps i nettbutikken, og vil snart ha dette på plass. Vipps har over 3 millioner brukere i Norge og benyttes av titusenvis daglig til å handle på nett, i butikk og overalt andre steder. Kundene slipper å taste kortnummer, utløpsdato og CVC – alt gjøres med et tastetrykk på mobilen. Vipps gir deg sømløse handleopplevelser på nett.

×
×

Handlekurv

You can`t add more product in compare

Essentially

Juiceriet

Oslo Coldbrew

Essentially

Juiceriet

Oslo Coldbrew