Essentially

Essentially

Pressed to perfection!

Essentially tror på kraften i optimal ernæring og har utviklet en null-tull-tilnærming til sunnhet og helse. Produktene våre vil gi kroppen din kraftfulle næringsstoffer fra grønt og frukt i form av kaldpresset juice.

Vi bidrar til at våre kunder får et sundt og balansert kosthold uten kompromisser. All juice fra Essentially er produsert i en amerikansk spesialbygd hydraulisk trykkpresse. Med et press på ni tonn skvises hver dråpe av det gode vår frukt og grønnsaker har å tilby, uten at det er nødvendig med varmebehandling, og med minimal oksidering.

Vår hydrauliske presse holder enzymene intakt i en forlenget periode, noe som er viktig for å bevare næringsstoffer og smak. Resultatet er den ferskeste, reneste og mest ernæringsrike juicen du noensinne har smakt – pakket med vitaminer, mineraler, enzymer og selvfølgelig god smak! 

Juiceprogram Greens
Essentially Greens juice

Premium råvarer

Vårt søk etter de ferskeste og mest delikate grønnsaker og frukt stopper aldri. Vi benytter naturlige, hele, ubehandlede ingredienser, så langt mulig hentet fra lokale norske gårder som driver bærekraftig. Vi mener det ligger stor verdi i å bruke rå, frisk, lokal avling for å skape det best mulige produktet for å nære, støtte og booste din helse og velvære.

Ingen kompromisser

Juice bør aldri bli kokt. Pasteurisering dreper vitaminer, mineraler og enzymer, uansett hvor skånsom varmeprosessen er. Vi benytter oss ALDRI av pasteurisering, trykkpakking, konsentrater eller utvanning av juice. Vi tilsetter ALDRI sukker, søtningsmidler, fillers eller konserveringsmidler. Det er derfor de smaker så godt og gir kroppen den perfekte ernæring.

Hold det enkelt.

Vi vet de fleste av dere har en hektisk timeplan, og vi vet at dere ønsker juicen deres lett tilgjengelig ved etterspørsel. Derfor har vi et enkelt, raskt og strømlinjeformet ordresystem med utmerket kundeservice.

Kjøp Essentially direkte:

Følg Essentially på sosiale medier