Essentially

Der kvalitet møter nytelse

Grønnere enn de fleste

Essentially sine juicer og smoothie er proppfulle av kraftfulle næringsstoffer fra frisk frukt og grønnsaker. Vi produserer alle våre produkter i Norge.

I Essentially har vi utviklet funksjonelle juicer og smoothie, som i tillegg til å smake godt, også gjør godt. Vi ønsker å bidra til at våre kunder får et sunt og balansert kosthold uten kompromisser. For de mest kompromissløse har vi også utviklet et utvalg av juiceprogrammer. Disse programmene går over 3 dager, og vil uansett nivå kick-starte kroppen din!

Null tull

I motsetning til mange andre aktører varmebehandler/pasteuriserer vi aldri produktene våre, ettersom pasteurisering påvirker vitaminer, mineraler og enzymer negativt, uansett hvor skånsom varmeprosessen er. I stedefor behandler vi våre produkter med HPP-teknologi for å forlenge holdbarheten på produktene.

Vi benytter kun frisk frukt og grønnsaker som vi kaldpresser for å beholde alle de gode smakene. Vi tilsetter aldri sukker eller konsentrater i våre produkter. Dette gjør at våre juicer beholder alle vitaminer, mineraler, enzymer og ikke minst den gode smaken fra frisk frukt og grønt, akkurat som om du skulle presset juicen på kjøkkenbenken selv!

Resultatet er den ferskeste, reneste og mest ernæringsrike juicen du noensinne har smakt – pakket med vitaminer, mineraler, enzymer og selvfølgelig god smak! 

Essentially finner du blant annet hos

Følg Essentially på sosiale medier